Tuesday, 11 March 2014

Akademi berkerja dari rumah

Teks:Christina Sc YongSalam sejahtera semua,saya bukanlah suri yang berkarja di rumah tetapi mempunyai cita-cita untuk menjadi suri rumah yang berjaya.Berkerja di rumah dan melihat si kecil membesar depan mata dengan telatahnya yang membuat diri ini berbunga-bunga kegembiraan.

Menjadi seorang pelajar akademi berkerja di rumah,sesuatu yang tidak pernah terlintas di dalam kepala ini.Sangat seronok berada didalam akademi ini,kerana dapat mempelajari kelas asas blog,penulisan,fanpage dan cara menjana pendapatan dari rumah.Dengan guru yang penuh kesabaran melatih dan menjawab setiap soalah yang diajuhkan.

Di akademi berkerja dari rumah ini pebelajaran dijalankan secara online dan masa kelas yang fleksible,untuk memberi peluang kepada kaum hawa menambah pendapatan keluarga,dengan menggunakkan kemajuan teknologi yang semakin canggih.


Bagi kaum hawa yang masi tercari-cari,cara menjana pendapatan dari rumah atau menambah pendapatan yang tidak pernah cukup,rasanya ABDR jawapan yang dicari-cari selama ini.

No comments:

Post a Comment